Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ängel med nyckel


Linnean

Ett rosa skimmer ligger som ett dis

runt änglavarelsen,

mitt hopp förblir dolt av dess slöjor

Men ödes nyckeln får jag i min hand



Demonerna försvann med skimret

Min själ är ett töcken

så att jag söker det hemska

Men med nyckeln kan jag öppna

En Ny Dörr




Fri vers (Fri form) av salcin
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-13 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salcin