Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor i regnet

Månens silversken träffar den gamla skogsbäcken
den får liv tillsammans med skuggorna i skogen
sakta träffas en gran av silver som plötsligt skälver till

Ett sakta regn har invaderat skogen
droppar av kristall bildas på träden
och mossan klättrar uppför stammen på en stilla gran
som äter sig in i trädköttet

Skogsdjuren drar sig sakta undan månens stril
av rädsla att bli en stod och ej kunna fly.




Snabbt skriven den 2/12-2012




Fri vers (Fri form) av salcin
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-05 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salcin