Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oM jag vAr en rymdvarelse

skulle jag kunna resa
bara
genom tanken
då skulle jag kunna
ta min kropp dit jag vill
precis när jag vill
dit




Fri vers av kråkan VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-09 10:23



Bookmark and Share


  blaite
Du skriver som
ingen annan och
jag bara älskar det....


2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP