Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan eller

Gambling tråcklande synd
Tivoli i badkaret, tut i luren
Gatan hal som livet
Natten så vild
Allt trummar på om livet
Om någon evighet
Sprattlar nästa evighet
Krakel spektakel rätt i kaklet




Fri vers av backsippa
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa