Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Min bro

 

mellan himlen och mitt fönster

har jag byggt min bro

ser ut i natten

känner ensamheten

den griper tag i mig

 

jag låter natten komma

ha sin gång

i morgon kanske allt

är bra igen

 

mellan himlen och mitt fönster

har jag byggt min bro

ser ut i natten

ber att förkylning

och feber ska ge sig av

 

jag låter natten komma

ha sin gång

i morgon är en annan dag

med nya möjligheter

 

mellan himlen och mitt fönster

har jag byggt min bro

 

 

 

anits 9 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-10 00:11



Bookmark and Share


  Boho
Åh, jag blir alldeles lycklig av att läsa alla fina ord som du skriver!
Jag är ny på sidan och jag inser nu hur mycket bra och gott det finns här. Det är som balsam för själen och precis vad jag behöver läsa just nu. Oerhört vackert!
2012-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-11-12

  arja savela
Jättevackert skrivet!
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-11-10

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-11-10

  Anya VIP
Mycket fint i sin vemodston. Vacker bild till.
2012-11-10

    Birgersdotter VIP
Så vackra ord mellan himlen och mitt fönster...
hoppas du blir frisk kram
2012-11-10

  poetryGirl
trösterik
2012-11-10

  Michaela Dutius
Så fint att ha en bro mellan himlen och sitt fönster - och så poetiskt och vackert uttryckt.
2012-11-10

  Eva Helene VIP
Stilla och vackert i natten! Därtill en mycket fin bild.
2012-11-10

    ej medlem längre
berörande vackert..
2012-11-10

  Tarantaran
Fint skrivet!!
Sista orden från sista
repliken från " Borta med
vinden" av Vivien Leigh, passar
ju här också : After all, tomorrow
is another day... Det låter på något
sätt trösterikt...och om man tänker
ett år framåt så kommer man inte
att komma ihåg dagens bekymmer..
då har allting ordnat sig..hjärtat
känt och huvudet räknat ut sättet
att genomföra allt :) Krya på dig!
2012-11-10

  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-11-10

  ULJO
Berörande är dina ord, fyllda med hopp. Vacker bild.
2012-11-10

  aol
bara så vackert skaldat, gillar verkligen sista versen, bravo berörande,
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP