Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

Det finns människor
Som existerar och kämpar
I en värld utanför gemenskapen
En värld ingen vill se

De finns människor
Som krossas av strukturerna
Som lever bakom dörrarna
Som är låsta

De får kika genom nyckelhålet
Och drömma
Eftersom de saknar inträdesbiljett





Fri vers av AA VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-10 00:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med dina ord...tänkvärt...
2012-11-10

    Birgersdotter VIP
Viktig dikt..Bravo
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP