Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad!

Lärkträd i november:
gult -
barren i mjuka gula borstar.

Tillfälligt:
ett par småfåglar
(talgoxar? blåmesar?)
jagar förbi.
Annars är det så tyst nu.

Tigande skog,
grå november.

Långt borta i världen,
någonstans syd om Sahara,
sitter en lövsångare
på en kvist och sjunger.

Du skall veta
att du är saknad!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-10 19:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint skriven
2012-11-11

  vera gade VIP
novemberstämningen fångad! saknaden...
2012-11-11

    ej medlem längre
Vacker och mysig!
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP