Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When

When the World
falls over
you

stay
with me.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke