Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det blev afton den sjunde dagen


Det befanns att allt var gott.
Nästan.
Bara några detaljer som
behövde rättas till.
Lite finslipning.
Små justeringar.
Inte så mycket att orda om - egentligen...
Men faktum kvarstod.
Allt var inte fulländat.
En åtgärd krävdes.
Det fick bli en kompromiss.
Inte helt lyckat.
Men det fick duga.
En varelse på två ben.
Människa kallad.
Och se hur det gick!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 23:03



Bookmark and Share


  Pia S
Humor och samtidigt tänkvärt. Fin kombination!
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP