Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Min vrå

 

när solen går ner

vinden har lugnat

ner sig

sitter jag på min altan

med en kopp kaffe

i min hand

 

jag har vattnat blommorna

diskat allt efter dagens

matlagning

burit ut soporna

sopat upp allt efter mig

som jag lyckats tappa

på golvet

 

det här är mitt hem

min vrå av världen

sitter här på min altan

med en kopp kaffe

i min hand

 

tänk jag tycker att jag

är värd det

 

 

anits 11 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-12 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst är du värd det. Själv har jag just diskat å nu går jag in i köket å dricker på min stora kopp mate te...allt gott Stina!
2012-11-12

  Ljusletaren
Absolut att du är det ;.)
/kram
2012-11-12

    Birgersdotter VIP
Skön känsla
2012-11-12

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-11-12

  Eva Helene VIP
Ja, visst är du värd detta och förmågan att uppskatta din vrå av världen har du ju!
2012-11-12

  Lars Hedlin
Underbart...härligt
2012-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Lyckliga du som har en altan...dina ord känns så lugna och trivsamma...
2012-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Tänker själv ofta på det där som vårt hem som min vrå av världen. Det ger mig ett perspektiv som jag gillar.
Mitt hem, min stad, mitt land.

2012-11-12

  ULJO
Verkar vara ditt paradis, det är ig väl förunnat
2012-11-12

  M M Mannheim VIP
Ja, det är du värd.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP