Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Närhet och samförstånd!

kom
Vill du uppleva
och kännas närhet?

Just här och just nu!

Ge och ta näringsfullt
energi på högtsta nivå

En härlig njutning :)

Vi delar oss i samförstånd

Kom!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-12 09:20



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Energifylld text :D
2012-11-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara att önska Dig
lycka till... För det
måste väl finnas
många som vill...
2012-11-13

  anits VIP
Så fint....
2012-11-13

  Ninananonia VIP
:) fint..
2012-11-12

  mare VIP
Ok ;)
2012-11-12

  Maj-Lis VIP
Jag kommer
2012-11-12

  Angel of love
Kramen är ett sätt att dela glädje och sorg, eller bara ett litet sätt att berätta till en vän att man bryr sig om personen! Så kramas mycket!

2012-11-12

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
en härlig healingkram! Ett energibatteri som blir större ju fler som delar.
2012-11-12

  Ljusletaren
Jag kommer ;.)
Att dela energi är underbart och helande!
Bra ordat/kram
2012-11-12

    ej medlem längre
älskvärd undran.. fin
2012-11-12

    ej medlem längre
det borde alla göra ..

bra Lars ...
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin