Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, tycker om när träden speglar sig i vattnet


Våga

 

 

att våga

säga nej

till det som många

vill och tycker

jag ska säga ja

 

att bli ifrågasatt

för detta nej

det bryr jag mig inte

alls om

 

jag har sagt nej

numera är mitt nej

ett nej

 

ett nej

som ingen kan rubba

 

att våga säga nej

är en stor seger

för mig

 

 

 

anits 12 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-11-12 12:10



Bookmark and Share


  Tosca
Mycket bra skrivet.
2012-11-19

  Osvalds_Dotter VIP
Bra och viktig text!

Att säga nej,,
är att säga ja till sig själv
i vissa situationer.
2012-11-19

  ULJO
Det är viktigt att stå upp för sin sak
2012-11-14

  Lars Hedlin
bra ...glad för din skull :)
2012-11-13

    ej medlem längre
Men du säger inte nej till Jesus....
2012-11-13

  genni VIP
Bra Anits, viktigt att kunna säga nej, k r a m
2012-11-12

  Cissmoll
Det är underligt hur svårt det kan vara att faktiskt säga nej. Du uttrycker det väldigt vackert.
2012-11-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Oh...det känner jag igen...när jag blev sjuk fick jag lära mej att säga nej...
2012-11-12

  Sofhia Wirström
för mig känns det som att jag
har en bit kvar att våga säga nej
oftare

men en bit på vägen jag kommit
bra skaldat om att våga säga nej

2012-11-12

    sajo
Det tog ett tag innan jag vågade säga nej, men när jag började mina arbetsträning så insåg jag det var dags att våga säga nej och från denna dag känns det. Bra text.
2012-11-12

  Bibbi VIP
För mig också,
2012-11-12

  Pärlemor
Vikten av ett nej. Bra!
2012-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Undebart!
Står bakom dig i kampen.
2012-11-12

  Ljusletaren
Så vackert foto!
Bra att du kan säga nej och må bra/kram
2012-11-12

    ej medlem längre
bra, du vågar.. gillar texten
2012-11-12

  M M Mannheim VIP
Glad för din seger. Att kunna säga nej är svårt. Själv har jag aldrig haft det problemet. Fint att kunna få fram det med poesins verktyg.
2012-11-12

    Ken Cassel
Instämmer med de andra, Stina

Bra :))

Kramar..
2012-11-12

  aol
verkligen bra skriftat, det är en fin känsla att vara den man vill vara,
2012-11-12

    Birgersdotter VIP
Bravo
2012-11-12

  Tarantaran
Bra skrivet!

Tänk att man måste vara modig
för att våga vara ärlig...att det
blir nästan om mod mera..

ärligt är kärleksfullt..

Grattis till att du orkar stå på dig!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP