Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rör till sig ~

 

 

Så kom den över mig

drömmen från förr

Den har upprepats

flera gången,

men jag hade glömt bort den,

men blev nu så verklig.

 

I drömmen far jag

med superfart

genom ett rör?

Fullt med färger

som i spiraler omger mig.

 

Vart är jag på väg

är det en resa genom universum?

En resa som aldrig 

tar slut,

precis som universum.

 

Jag måste vara på väg

ifrån någonstans.

Men var tar resan slut?

För i min dröm  

kommer jag aldrig fram.

 

Antingen försvinner drömmen

eller så vaknar jag

utan att få reda på

vart jag var på väg.

 

Så drömmen

är kanske som livet.

Men i motsats till drömmen

vet vi i livet

att vi födds,

men så är det inte drömmen.

Vart är vi på väg?

Vart är jag på väg?

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-12 13:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Många frågor som kan vara svårt
att få en förklaring på, det kanske
det är din födelse som kommer upp
i drömmen
2012-11-13

  Chawa VIP
Intressant dröm om evigheten!
2012-11-13

    ej medlem längre
När vi lägger oss på kvällen vet man int vad man skall drömma om, bara Jesus vet å Anden kommer ibland smygande....
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Många frågor men inga svar...vi får ta en dag i taget...
2012-11-12

  Angel of love
Ja dessa drömmar, tänk om man kunde tyda dem! Eller de drömmarna man så gärna vill komma ihåg när man vaknar! Men är som bortblåsta!
2012-11-12

  Ljusletaren
En underbar dröm i detta färgspektrum.
Du är på väg in med ditt nästa kliv i detta liv /kram
2012-11-12

  walborg
Kroppens förlossningsscenario med alla känslor i färg???
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP