Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar vägen *

 

 

Jag kan fortsätta att tro

för Han visar varje dag 

att tro förlöser hjärta

kropp och själ.

Att tro befriar

mig från 

mina mörka sida

som finns inom oss alla.

Han visar mig

vägen genom tro.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-12 16:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, det är viktigt att ha
någon som visar vägen
2012-11-13

    ej medlem längre
Ja, så är det att äga tron, genom bön segrar ljuset som bär oss, som en bro över mörka vatten blir vi helade....
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vi behöver någon som visar vägen...det känns tryggt...
2012-11-12

  Ljusletaren
Ett ledljus behöver vi alla ... bra/kram
2012-11-12

  Bibbi VIP
Amen!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP