Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och hela saken urartar i en sällsynt skamlös frossa


Rödvin mellan låren


Du ler i mjugg över kanten på ditt vinglas

ögon svarta som polerad järnek
glittrar tvärs över bordet där sås
och vinfläckar trängs bland rosenblad

- och ett par trosor,
lite slarvigt uppslängda så de fastnat
över halsen på en halvfull vinflaska

ett av ljusen måste ha slocknat för en
tunn rökslinga dansar sirligt mot taket
efterlämnande doften av smält bivax



Du häller ut vinet som en torr provokation
rakt ner i urringningen utan att röra en min



Pulsen dunkar hårt i skrevet, i bröstet

jag kryper ner under bordet, smeker insidan
av din vrist med tungan, intensivt långsamt, upp
längs insidan av låret som hettar mot tungspetsen
och kinden

tills vinsmaken blandar sig med din






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 925 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-11-12 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo just denna var det. Som inte släpper taget.
2022-05-11

  agh.nilsson VIP
Eldigt värre, så jäkla pricksäkert
2021-11-06

  Nasruddin
Har just hittat den här gamla godingen och, WOW!, den är ju dynamit!
2014-12-05

  KrutOla
När min herre skriver erotik så finns bara ett ord som är tillfyllest. Kvalitet. Enbart kvalitet. Det här är en riktig skrevdunkare, måste jag säga. Min inre filmkamera rullar x-rated i min inre biograf och i fantasin rullar smaken av sälta, vin och sköte som en våg min tunga... En tunga som utan mus i många år suktat har på denna (halv)ö.
2012-11-16

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, smakar riktigt erotiskt! Passion och nonchalans blandar sig till en sällsam målning. Dess blöta provokation för med sig torra rökslingor av bästa smekfullhet.
2012-11-16

  Casbah* VIP
Eroticum poeticum
2012-11-15

  Nina Nightwish
Eggande.. Bra fångat. Just DET, har denna text. Gillar mycket
2012-11-14

  kråkan VIP
mmm.. så sött:)
2012-11-12

  SatansSon VIP
Bra dikt om erotik, rå och sinnlig samtidigt.

2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP