Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute i rymden ~ *

 

 

Ett program på TV

om rymden

det där okända där ute.

 

Någon sa att där ute

i det gudsförgätna?

finns bara mörker

 

Stjärnor, galaxer

nebulosor på färden

genom evigheten.

 

Men vad är det för gudsförgätet

med det?

Allt det där ute

är ju skapat av Gud!

 

Vi alla är skapade

av Gud.

Alla får vi del

av Hans skapelse.

 

Här på jorden

är nu.

Det där ute

är före och efter.

 

Det finns inget

gudsförgätet!

Det bara finns

Gud och Hans skapelse. 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-12 22:38



Bookmark and Share


  Boho
Hej! Jag är ny här på sidan men jag fastnade direkt för dina dikter och den här var särskilt vacker får jag säga. Den gav värme och hopp så tack!
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2012-11-13

  anits VIP
Så sant och fint skaldat
2012-11-13

  walborg
Tack för Dina ord!
2012-11-13

  Ljusletaren
Storartat bra!
/kram
2012-11-13

    ej medlem längre
Så säger Moder Teresa också i boken Det Levande Ordet...
2012-11-13

  Bibbi VIP
Exakt.

Så är det.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP