Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattigdom

Fattigdomen
Breder ut sig

De strukturella hålen
blir allt större

Fattigdomen
Ska lösas med
Social ingenjörskonst

Fattigdomen
har förvandlats
från ett generellt samhällsfenomen
till en individuell åkomma
liksom klåda eller huvudvärk
och boten idag är evidens

Fattigdomen
Blottlägger ett samhälle
Med sprickor
I grundfundamentet

Den gemensamma grunden
Håller på att falla sönder




Fri vers av AA VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-13 00:19



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Jag kan bara hålla med de andra!
Starkt, berörande och bra!
2012-11-15

  Elwania
Fattigdom kan utspelas även vid ett rikt bord, då rätterna är
fördelade enbart till några av gästerna.
2012-11-15

    ADI Nehlin
så sant, väl skaldat
2012-11-14

    Birgersdotter VIP
Ja -verkligen sorgligt.Bra skrivet
2012-11-13

    Yarissa
Håller med!
Det tråkiga är som du skriver " Den gemensamma grunden
Håller på att falla sönder"
2012-11-13

  Sofhia Wirström
bra
stark text
som berör
som är viktig
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP