Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo..alla har vi olika uppfattningar om världen..:)


sÅ dEt kAn bLi

två av mina söner har ca fem minuter till skolan
om dom cyklar
dom tycker alltid hemskt synd om sig själva för att deras elaka mamma(som är jag då) inte kör dom

idag så sa en av dom
"mamma du gör som dom på djurparken, bara slänger in oss i frysen när du inte vill ha oss mer"
frost ute idag
så vad svarar man?
dom fick allt cykla ändå
undra om dom kommer få skador för resten av sina liv nu då..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-13 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
duktig mamma, fem min ar ju ingeting...;)
2012-11-13

  genni VIP
Det här känns igen :)
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP