Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ying Yang

Ljuset,
vår glädje bär.
Mörkret,
Vår sorg den bär.
Ljus och Mörker
som Yin och Yang

Ensamma och tomma de är
Tillsammans
De livet bär.

Så lär er detta
Acceptera vad livet er ger
Gott som ont

Livet fortsätter
bara du vågar tro
på vad framtiden kan ge.




Fri vers (Prosapoesi) av Elin Larsson- Nordlund
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-11-13 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Larsson- Nordlund