Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like a rose

Human heart
like a rose
we bloom
in love

but if it's not
cared for
it will bleed
and die

so you
have to cherish
the rose you have
so it can live

so you
can live




Fri vers av Elin Larsson- Nordlund
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-11-13 16:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Jättefint. Och ja, även om rosor må ha kort livslängd, så har ju hjärtan okänd livslängd. Oftast mycket längre än vad en ros lever, men kan även vara mycket kortare.

Sedan handlar ju livet inte om hur många andetag man tar, utan om ögonblicken som får en att tappa andan!
2012-11-14

    ordskalv
Intressant tolkning av kärlek. Problemet är att en rosor har kort livslängd.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Larsson- Nordlund