Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen poäng


De hänger i gardinerna
Mina egna små hjärne-rots-monster
De som draaaar ut ögonen med tång
skruvar locket av min hjärna
och fnissar när de gör det

Om jag säger nej tack... till ännu en omgång

Glittrar det bara av svartblänk
och tänderna deras är så satans vassa
att jag lärt mig tänka

What's the point?




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-13 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
läskigt rolig !
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP