Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget speciellt är egentligen inget namn på en dikt...utan är mera ett sätt att beskriva en dikt som inte är något speciellt


Inget speciellt

 

 

Jag ser dig igen 

bland skuggorna

bland de fallande höstlöv

som avslöjar dig

där du står.

 

Du är precis 

som jag minns dig.

Och undrar

varför du gömmer dig?

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-13 22:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint, gillar!
2012-11-17

  Maj-Lis VIP
Kanske är de någon du tänker på
2012-11-14

    ej medlem längre
Ser också....
2012-11-14

  anits VIP
Fina rader, kanske det är någon specill
du tänker på
2012-11-14

  Ninananonia VIP
:) fint ...
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fast det är nog någon speciell du minns...?
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP