Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärleken.

Ät mej med din blick.

Jag känner mej själv slitas i stycken
när dina käkar möts
mals jag rakt itu.

Vinkar hej då till mej själv
på en pir i solnedgången.

Andetaget i mitt öra
dragningskraften du skapade av att bara se.

Rakt in o och förbi själens alla hemligheter.
Svalget och törsten
från ditt brinnande hjärta.

Fick mej att återigen lämna mej själv.

För kärleken.




Bunden vers av Heavenisaplacenearby
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 22:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt
2014-04-16

  Ewelina Mann
Djupt och vackert, man kan inte göra något annat än att älska dina texter och ditt sätt att skriva!
2013-05-16

  MM
förbannat vackert
2012-11-14

    Svarte Petter
Den hungriga blicken. Och hur du reagerar. Känsloladdat. Bra!
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby