Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min fina vän Jenney <3

I en falsk värld
flyr vi ensamheten.

Avskyr orättvisan
stärker oss själva
med leenden.



När vi efter varje ny dag





inser





att vi alltid har varandra.




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vänskap
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby