Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vad är jag rädd för?

  

varför känner jag mig så rädd ibland

när jag vet att du finns vakar över

varje steg jag tar

 

jag är rädd för det barn jag en gång var

mobbad slagen helt värdelös enligt vissa

som kallade mig sin vän

 

jag är inte rädd för tystnaden den är skön

att få vila i känna glädjen inom mig lyssna

till sången jag gärna sjunger när inge hör

 

varför ska jag behöva känna mig så rädd ibland

visa dagar är bra glädjerika dagar så blir det

mörkt och svart igen

 

jag gör allt jag kan för att rädslan inte ska ta

över mitt liv när den kommer skriver jag det

rensar mina tankar tills allt känns bra igen

 

nu är natten snart här jag längtar till sängen

i natt låter jag änglarna vagga mig till nattens

vila jag vet att dom finns där och väntar på mig

 

 

anits 13 november 2012  




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 23:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint med vaggande änglar.
2012-11-14

  Lars Hedlin
JA inbyggt i oss människor tror jag...en försvars mekanism..
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vi är ju människor som lever i den här världen där rädsla finns...en gång ska vi inte behöva vara rädda längre...
2012-11-14

  Eva Helene VIP
Rädslan finns där ibland men änglarna håller vakt. Fin betraktelse.
2012-11-14

  aol
ja gud är en sann vän,
2012-11-14

  Bibbi VIP
"När fruktan kommer över mig sätter jag min förtröstan till Dig (Gud)"...sjöng kung David. Fast han var kung kämpade han mot fruktan. Psaltaren 56:4
2012-11-14

    ej medlem längre
Arma rädsla som också drabbar mig ibland, men tron hjälper....
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP