Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


The Return Of The Blind Dog

västerås är ett jävla rövhål,
tänker jag när jag kliver av tåget

tar cykeln över kullerstensgatorna
passerar kyrkan gravarna
lätt rysning mellan skulderbladen

det går tungt, alldeles för tungt
det är andningen
det är andningen som inte fungerar,
tänker jag skräckslagen

och jag är ensam här
ensam med mitt illamående

The Return Of The Blind Dog
en sorgsen sång
en oönskad hemresa

västerås är ett jävla rövhål,
tänker jag och trampar långsamt hemåt




Fri vers av Glömskan VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-11-14 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP