Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna leoparder

Två frusna leoparder
plockar stenfrön
plockar drakblommor
reser Elgaland-Vargaland
på gränsen mellan alla andra länder
-"Är vi framme snart?", frågar jag
-"Inte riktigt än", svarar du

Livet kan vara för jävligt
liggsår på min kropp
som du tvättar med alsol
och jag skriker att, -"jag försvinner"!
-"inte riktigt än", svarar du lugnt.

Snöträd utanför tågfönstren
snöstormsböjda snöträd
som flimrar förbi
allt som syns är virvlande vitt
-"vi är framme nu", säger du.

Vargaland är stilla
inga människor syns till
samlar oss samman
på gränsen nu
öde landskap
vidsträckt ökenstad
två frusna leoparder
gräver ner stenfrön
bjuder rysk drakblomma
reser Vargaland-Elgaland




Fri vers av Glömskan VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 00:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är bra, dunkelt, mystiskt. gillar mycket
2012-11-14

  SatansSon VIP
Är du med i von Hausswolffs och Elggrens Elgalannd-Vargaland. Är det förresten en organisation? Bra dikt hursomhelst. Gillar.
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP