Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004


Totalt Mörker

Totalt mörker,
tomhet,
tystnad.

Totalt ensam
i mina egna tankar och känslor.
Ingen
kan ta dem ifrån mig.
Ingen kan göra dem svagare.
Helt ensam
med mig själv
i totalt mörker,
total tystnad.
Inget som stör,
inget som distraherar,
inget som dämpar
mina skenande tankar och känslor.
Ingen väg ut ur mitt eget mörker.

Om jag når gränsen.
Om jag blir övertygad om att
mitt sinne kommer utplåna sig självt.

När jag passerat gränsen,
vart hamnar jag då?
Vad kommer jag känna?
Vad kommer jag tänka?
Kommer jag finnas kvar?
När jag förlorat mig själv,
i mig själv,
vad leder mig tillbaka?
Kommer jag vilja komma tillbaka?

När gränsen är nådd.
När jag har passerat den.




Fri vers (Fri form) av Stormhatten
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-14 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormhatten
Stormhatten

Mina favoriter
Skuldkänsla