Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst har han det


Skuldkänsla

Inget kan slita mer
än att inte komma ifreds med sig själv

För har man en skuldkänsla
kan man inte straffas fri från det

Bara du kan fria
eller benåda dig själv

& det uppenbara..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 993 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-16 10:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja...man behöver förlåta sej själv...så sant...
2012-11-16

  chrissie
Endast den egna skulden skaver,,, bokmärkt
2012-11-16

    ej medlem längre
just så..
2012-11-16

  Angel of love
Sant bara en själv, kan göra en fri!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano