Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet i mitt liv..


Man Borde

Tänka hela tiden
Så svårt när man glömmer

Det är därför jag intar vin/?
För att glömma mina tankar
'
Men vad förstår ni
Som bara följer

Utan egna tankar
Blir ni rädda när en Missantrop

Sprider sitt hat
För att du, just du ska tycka så




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-06 16:19



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket tänkvärt- Fint fångat.

Gillar texten skarpt.
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano