Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dròmmen om


Kvinna med blàtt hàr

Dròmde om hennes hàr
Skulle ràdda henne

Hamade pà en klippa
Jag hoppade men kom aldrig ner




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-21 07:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hoppfullt skrivet?
Jaa att leva på hoppet
Kommer aldrig att göra
en blåslagen-eller?
;)
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano