Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem vet vad jag vet


I Know

I mitt huvud
Vet jag att jag inte vet

Att jag inte vet
Men jag vet.

Det du inte
Vill veta.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-16 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano