Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såg min vän efter ett år


Polaren som drack

Någon stans
Blev mitt sinne tungt

Kände att lämna ett ord
Hade väntat höra flera

Såg bara skuggan
Av mannen som gick

Bort till husbilen
För att möta dagen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-13 23:41



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja det kan vara tungt med skuggmänniskor. Väl skriftat.
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano