Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har nog


Tappat Kännslan

Gamle man vill ej
Dela sitt bo

Hur mycket jag än saknar
Ömhet kan jag ej släppa friheten

Kan ej ens tänka kompromiss
Men vem vet vad som sker imorgon




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-26 16:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
fint sagt,
"att älska friheten mer än livet", speciellt nu när det är på modet unga människor söker på gamla människor som reservkapital.
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano