Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är som


Ekorrens historia

Vi samlar fast vi ska dö
Vi röstar blått när vi har nått

När vi ser fara
Lämnar vi empati

Genom att bilda allians
Med dom starka

Krig föds och
Vi börjar om

utan att lära oss
Av vårt förgångna




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-03 20:46



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja, det är mycket som går åt fel håll nu. Väl beskrivet.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano