Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Olika ismer


ISMER

Feminism säger att vi är lika
Men menar att vi ska tänka lika

Globalisismen köper upp
Så vi måste slava till deras priser

Fascism vill att vi ska frukta
Den som inte passar in

Samt

Internet sprider kunskap som de väljer
Så vi slutade att kommunicera




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-14 13:10



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Kanske det är dags att döpa om internet till Inter-ism? För du har så rätt
2023-11-26

    Sefarge VIP
Heej och håå! För bröderna Marx!
Det vet var skåpet(det olikfärgde)
Inte skall stå! Till skillnad från
Politiken som aldrig det
nånsin kan förstå?
( i all sin makt-
fullkomlighet. ..)
2023-09-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....pa grund av Marx-Ismen
2023-09-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....och jag tror bestämt att Marx led av Astma.
2023-09-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Av Ismer kan man få Astma.
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano