Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällskvist

Just nu, nu finns jag inte mer.
Jag är katten vid min sida.

Här är min kropp.
Nu, bara nu.
Inombords finns ett lugn.
En stillhet.
Dövande tomhet?

Jag är någonstans, men inte här.
Inte i närheten.

Och ändå bara här.

Bakom trötthet
och utmattning.

Sscccch...bzzzsss...iiiiiiiiiiiiii...

Det tjuter i öronen.

Trött tar mig som en varm, tung älskare.

Vaggar och lockar.
Jag vill sova djupt.

Utan drömmar som kräver min närvaro.
Min uppmärksamhet.
Klistrar sig fast på mig.

Jag vill sova.
Försvinna.
Vila.




Fri vers av Stormhatten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-27 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormhatten
Stormhatten

Mina favoriter
Skuldkänsla