Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010


Fickludd

Fickludd är ett ganska oväsentligt ting,

som trots allt återfinns i de flestas ficka.

Det skiljer sig inte så mycket

ifrån person till person.

Fickludd tar vi med oss på våra resor,

och på våra resor ser vi många andra oväsentliga ting.

Ting som vi inte alltid reflekterar så mycket över,

men som bär på en historia,

precis som fickludd.




Fri vers (Fri form) av Stormhatten
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormhatten
Stormhatten

Mina favoriter
Skuldkänsla