Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En underbar känsla

  

det är så underbart

så fantastiskt härligt

för andra natten i rad

har sovit liggande

i min säng

inte behövt halvsitta

för att kunna få sova

att ha fått sova två

hela nätter i rad

utan att hostan väckt mig

astman gjort sig påmind

gör att jag idag

känner mig född på nytt

känner energin är på väg

tillbaka

men

jag tänker ändå ta det lugnt

inte vara för ivrig

med att gör allt jag velat

och inte orkat

nu ska jag hushålla med

mina krafter

så jag inte trillar dit igen

och förkylningen tar om

 

 

anits 14 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-14 10:49



Bookmark and Share


  ULJO
Sköna ord att ta till sig. Hoppas det vänder nu.
2012-11-14

  Sofhia Wirström
härligt att det börjar vända min vän

2012-11-14

    ej medlem längre
Härligt!
2012-11-14

  Eva Helene VIP
Glädje och tacksamhet, fina känslor gestaltade här.
2012-11-14

    Ken Cassel
Ja, man ska vara rädd om sig, Stina
Och jag blir glad för din skull nu när du har kunnat
sova ut riktigt ordentligt
För en god sömn är aldrig att förakta

Kramar

Ken
2012-11-14

  Tarantaran
Det låter härligt!
Nu börjar livet igen
visa sina leende sidor
ska du se!
2012-11-14

  M M Mannheim VIP
Beundrar dina vardagliga betraktelser.
2012-11-14

    ej medlem längre
ohh.. du glädjer mig (oss!) tack..
2012-11-14

  Anya VIP
Glad att det vänt! härligt!
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...men ta det lugnt...
2012-11-14

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2012-11-14

  Lars Hedlin
Glad för din skull..kram :)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP