Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett beslut

 

 

Han avlägsnar sig från livet

men vill fortsätta att leva.

Vill avskärma sig

från verkligheten.

Avstå från vänskap

bara bekräfta sig själv.

Han vill isolera sig 

men ända 

vara närvarande.

 

Det är lättare

att vara åskådare

än att vara deltagare.

På det sättet

tror han sig

att bli bättre människa.

Hålla sig inom sitt skal

och bara se ut.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-14 10:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ...
2012-11-19

  objekt3
fina avstamp i "atten" du har ett stort språk med andetag och precision.



2012-11-19

  Änglaögon
Känner igen mig i dina ord, så är det ibland.
2012-11-19

  Frökenfanny
Tung och gripande, känner igen mig väldigt mycket!

2012-11-19

    MayaN
Jätte fint skrivet, så många tankar och känslor. Gripande text
2012-11-19

  Magica VIP
Smärta!
2012-11-17

    annasofia.
Så många människors tankar. Tänkvärt!
2012-11-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta tänkvärda.
2012-11-15

    Katta70 VIP
Väl skrivet och beskrivet.
2012-11-15

    ej medlem längre
Ibland så....
2012-11-14

    JO:82
Applåderar fast det inte syns...känner igen mig i texten...!!!

Fint skrivet
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, var människa blir salig på sitt eget sätt...bra skrivet...
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text!
LIvet kan åka berg å dalbana mellan dessa
sätt att vara. gå inåt för att sedan verka utåt.
bli lite enstöring i bland,, fylla på sig med energi.
Jag tror på

B A L A N S E N

där emellan.
2012-11-14

    ej medlem längre
En dikt som många kan känna igen sig i ...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP