Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocool struts


Jepp...

Att vara struts är saken...
Det kan inte sägas för ofta

Vem vill inte sticka huvudet i sanden
iklädd rosa tyllkjol som fluffar i vinden
och tillbringa dagen med filosofiska tankar
om jordens inre och annat fucking obegripligt...

... som marmelad och livet till exempel





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-14 16:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja just så.......
2012-11-16

  Ninananonia VIP
Ja .. ibland är det skönt.. att göra just så :)
2012-11-14

    ej medlem längre
Tack tack tack. :-) Underbar liten självironisk och småbitsk pralin som gjorde mig väldigt glad. :-)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP