Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Förlåt mig

 

idag har jag inte orkat

svara på några meddelanden

inte läst något som ni

mina vänner skrivit

 

det kommer jag lovar

nu är det allra viktigaste

för mig

att få orken och alla krafter

tillbaka

 

jag ska vila ta de lugnt

samla all energi

som jag förlorat

dom senaste veckorna

 

ha det gott önskar jag er alla

tills vi hörs igen här igen

 

 

anits 14 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-14 22:11



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Vila vännen så "syns" vi då orken är tillbaka...
2012-11-17

  Lars Hedlin
Det är ok att känna så vännen..kram
2012-11-16

  Sofhia Wirström
krya på dig kramar och bra du vilar
tar hand om dig
smlar kraft som är så viktigt
2012-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas vi hörs snart igen...krya på dej...
2012-11-15

    Yarissa
kram!
2012-11-15

  arja savela
Bra att du ger dig själv tid att vila
2012-11-15

  Bibbi VIP
Krya på Dig!
2012-11-15

  Anya VIP
Inte behöver diktarjaget be om förlåtelse.....men glad att skrivarvänner betyder.
2012-11-15

    Birgersdotter VIP
Krya på dig vännen
2012-11-14

  M M Mannheim VIP
Vila du, vännen, det ska bli så skönt att få höra av dig igen! Fin dikt!
2012-11-14

  aol
krya på dej vi är alltid här vännen,
2012-11-14

  ULJO
Ta den tid du behöver, allt gott till dig.
2012-11-14

    ej medlem längre
Vila du Stina! Birger
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP