Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2009


Trusting you

Breathing deep
my whole being
vibrating at your touch
a piece of my soul
breaking free
fragile like the mist
a breath of early morning
reaching out
growing stronger at your caress
leaving to be
embraced
in the deapths of your essence
searching
finding
trusting
a breath leaving me
a part of my being
finding its place.




Fri vers (Fri form) av Stormhatten
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-15 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormhatten
Stormhatten

Mina favoriter
Skuldkänsla