Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monogram

 

 

Det spritter i frostlöven nu

nyblingade tar solen dem långt från

förmultnande levnad

de ska bara lysa ett tag

innan mörkertiden tar vid och

allt blir sådär märkligt tyst ibland

smågravarna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-15 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godläst
ögonblicksmongram
i tidenernes vävan
2012-11-18

    Max Poisé
Behaglig text som andas renhet!
2012-11-16

  ULJO
Här tar du med oss på stämnijngsfulla vibrationer, bra skriftat
2012-11-15

  cilax VIP
smågravarna skakar om diktens förmenta naturromantiska stämning, så bra!
2012-11-15

    ej medlem längre
Stämningsfullt
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP