Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbskriv ...inspiration ur en av er MINA ÄLSKADE KÄRA DIKTARVÄNNER så glad, så glad, så förunderlig.........


som bjuder dig



genom elden
ska jag se

droppen

som baddar min törst



genom de föraktfullas övertag
ska jag förnimma

deras rädda hjärtan

göra mig varm och värdig inför dem



genom hungern
ska jag finna

mening

lyfta hela berg och folkslag



genom bunkern
ska jag ge

gemenskapstecken

bjuda dig







in
till mig







min frid







ja
ja
ja

jag ska skynda mig att älska




Fri vers av glasa VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 22:27



Bookmark and Share


  Onders
full av liv!
2012-11-24

  korpfjäder
så mycket kärlek!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP