Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är nära

Döden är nära,
flåsar mig i nacken
trycker ned mig i backen
envis, envetet biter den mig i klacken

ekot dundrar mellan
gravar
om natten

döden
håller mig fast
om livet
hårt

döden
är ensam
o kall
hård

slöjor dansar
svansar
om natten

döden naglar sig fast
i sidan, slickar i sig
lungan

bugar sig sakta
tar i hand
sliter mig med
i djupet

blekt
kallt
tyst

är döden
törstig
o rå

ej så

döden ger vila
från betalningar
och enveten maka
låter sig väl smaka
av härsken kaka

döden
skrävlar
smörar
o förför

döden
lockar,
pockar
o ljuger

Döden suger!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 21:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Nejdå... döden är en bonus, boka tid på fonus! ; )
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t