Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökringar

barlokalen var nästa övergiven
bara några slashasar hängde utströdda vid några kringströdda bord

du kom in
slogs nästan ned av cigarettröken
instinktivt viftade du bort den med handen
utan effekt

du tog några steg i blindo
röken var för kraftig
mot baren

där satt hon

i ett snävt röttpaket iförd höga klackar
och blåste rökringar
som om ingenting
hade hänt

medan ditt hjärta slog frivolter
blodet frös till is
och hjärnan kastade loss
en testosteronstorm
o hela helvetet brakade lös
av begär i din kropp




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t