Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan

Duvan flyger
genom dimman

Andas tårar
blöder längtan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-17 00:14



Bookmark and Share


  Engel
Jag ser ett militärt övningsskjutfält framför mig när jag läser denna text.
Stark bild.
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP