Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tag!

Tag dig en spade
gräv dig en grop
Lägg dig sen där i
Och vänta?

Eller

Ta tag i ditt liv!
Titta på stjärnorna
Lyssna på tystnaden
i nattens månsken




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-17 04:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer i tidigare kommentarer och kritik; en mycket fin känsla i dikten, sanning, hoppfullhet
2012-12-29

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och vackert!
2012-12-06

  Lars Hedlin
JA en inspirerande dikt!
2012-12-01

  erkki
Det ligger onekligen intressant spänst över dessa rader! Bravo!
2012-11-17

  Peter G VIP
skön vändning!
det finns något befriande i att skåda upp mot stjärnorna en tyst och stjärnklar natt, den känslan fångar du här!
2012-11-17

    ej medlem längre
Föredrar vers två!
2012-11-17

  LassO
nice
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP