Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTUT

 

 

Tittut
skratta ut

lätta ben som springer

hoppa här
leksaksvärld

sprudla ut i glädje

gossedjur o legoklossar
fina hjärtat frossar

äventyr
bygga koja
mysa
busa
skoja

sagofe
bergatroll
stora ögons glitter

sann magi
fantasi
livet du besitter




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-17 15:36



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så där har jag det på jobbet varje dag...HÄRLIGT
2012-11-24

  Lavinia Röd
Härligt!
2012-11-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt, får fina minnesbilder av din fina dikt
2012-11-24

    maija tuori

Gillar :)
2012-11-24

  Live
Underbart! Vilken underbar barndom du beskriver
2012-11-22

  kråkan VIP
yupp.. så ska d va:)
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka